Η ‘Βέτσερ’ βρίζει το Τσερβενκόφσκι γιατί εμφανίστηκε στα ελληνικά ΜΜΕ





Μπράνκο είσαι ανόητος;!, γράφει πρωτοσέλιδα η  φιλοκυβερνητική εφημερίδα των Σκοπίων

Ιούνιος 5, 2012.
Ο ηγέτης του Σοσιαλδημοκρατικού  κόμματος – SDSM, τράβηξε την προσοχή των ελληνικών μέσων ενημέρωσης, γράφει η σκοπιανή ‘Βέτσερ’ σε πρωτοσέλιδο άρθρο της που  έχει τίτλο «Μπράνκο είσαι ανόητος;!» και έχει το 'όχι' στα ελληνικά από κάτω...


Το δημοσίευμα αναφέρεται στην επίσκεψη του Μπράνκο Τσερβενκόφσκι στη Στρούμιτσα πριν από δύο ημέρες, «όπου στην ομιλία του  επέκρινε το κυβερνητικό έργο   του πρωθυπουργού Νίκολα Γκρούεφσκι, «Σκόπια 2014», με τα αγάλματα του Αλεξάνδρου, του Φιλίππου και της Ολυμπιάδας, κερδίζοντας τη συμπάθεια του νότιου γείτονά μας», σημειώνει η Βέτσερ.

Στην ομιλία του ο Τσερβενκόφσκι παρουσίασε τον Γκρούεφσκι με την Μαρία Αντουανέτα της Γαλλίας του 18ου αιώνα που καθώς ο λαός δεν έχει  χρήματα να αγοράσει ψωμί και φάρμακα ο Γκρούεφσκι διοργανώνει γιορτή με μπαλέτα στο κέντρο των Σκοπίων.

«Αυτό που είναι ενδιαφέρον», γράφει το σκοπιανό δημοσίευμα, « είναι ότι τα ελληνικά ΜΜΕ, παρόλο που ο ίδιος έδωσε το δικαίωμα να παρουσιάσουν τις απόψεις του που είναι πιθανώς παρόμοιες με τις δικές τους, δημιουργούν την εντύπωση ότι δεν ξέρουν τι, τελικά, θα πει ο Τσερβενκόφσκι. Κι όμως τον παρουσιάζουν  με τη μορφή ενός άλλου πολιτικού άνδρα».

--