«Η Νέα Δημοκρατία αρνείται την «μακεδονική» ταυτότητα


«Η Σοφία Βούλτεψη σχολιάζει επικριτικά το ‘Ουράνιο Τόξο’»


Ιούνιος 7, 2012.

Σκόπια.

«Τα πολιτικά στοιχεία  που συγκεντρώνονται συνηγορούν στη διάδοση του μίσους σε κάθε τι που είναι «μακεδονικό» σε αντίθεση με ότι συμβαίνει σε κανονικές κοινωνίες», γράφει το σκοπιανό δημοσίευμα.


Το ελληνικό κόμμα που ευθύνεται  για την αμαύρωση  του «μακεδονικού  έθνους» και της «μακεδονικής ταυτότητας»  είναι η «Νέα Δημοκρατία»- που είναι το φαβορί των επερχόμενων εκλογών στην Ελλάδα.

Στη στήλη της, η  Σοφία Βούλτεψη, που είναι μέλος της «Νέας Δημοκρατίας», σχολιάζει επικριτικά τα κόμματα τα οποία συνεργάστηκαν με το «Ουράνιο Τόξο» το οποίο υποστηρίζει τα δικαιώματα της μειονότητάς μας στην Ελλάδα, με σκοπό να τα δυσφημίσει πριν από τις εκλογές.

Η  βουλευτής Βούλτεψη, στη στήλη της, εκτός του ότι κάνει έντονη κριτική στο λαό των Σκοπίων, κατηγορεί τα μέλη του κόμματος «Ουράνιο Τόξο».

Στη στήλη της η Βούλτεψη, με γεγονότα,  δείχνει ότι η  Ελλάδα,  ή η Νέα Δημοκρατία, δεν έχουν  πρόβλημα μόνο με το ιστορικό όνομά μας, αλλά συγχρόνως αρνείται την  μακεδονική ταυτότητα και τη γλώσσα  και τελειώνει με την εθνικότητα. Δηλαδή , σε όλη τη στήλη της γράφει για ‘δήθεν Μακεδόνες’.

Σε σχέση με τη ‘μακεδονική γλώσσα’ η οποία είναι ουσιαστικά η πρώτη γραπτή σλαβική γλώσσα- prviot slovenski pismen Jazik,  η παλαιοσλαβική, η βουλευτής ισχυρίζεται ότι είναι τεχνητή και πλασματική.

Επίσης πέρα από τον ισχυρισμό αυτόν, η Νέα Δημοκρατία προσβάλει βαριά όλους τους λαούς που μιλούν  τη σλαβική γλώσσα και στέλνει ταυτόχρονα ένα σαφές μήνυμα ότι δεν αναγνωρίζει τίποτε ‘μακεδονικό’, σημειώνει το σκοπιανό δημοσίευμα.
--