Συριακές δυνάμεις βούλιαξαν δύο βάρκες που μετέφεραν όπλα στους τρομοκράτες
Ιούλιος 12, 2012.

Οι συριακές δυνάμεις κατέστρεψαν δύο βάρκες που χρησιμοποιούνταν από τους τρομοκράτες για τη μεταφορά  όπλων στην πόλη Χόμς.


Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης οι συριακές δυνάμεις συγκρούστηκαν με τρομοκράτες κοντά στη λίμνη Κιτίνα στην επαρχία Χομς, οι οποίοι μετέφεραν με δύο βάρκες οπλισμό και πυρομαχικά σε τρομοκρατικές ομάδες στο χωριό αλ Κσεΐρ.

Οι κυβερνητικές δυνάμεις συγκρούστηκαν με τρομοκράτες στην περιοχή Ντάραα και στα Λατάκια προκαλώντας μεγάλες απώλειες, σύμφωνα με το συριακό πρακτορείο ειδήσεων.

Στην επαρχία Λατάκια, οι αρχές βρήκαν μια ένοπλη τρομοκρατική ομάδα στην περιοχή της άλ Ράμπια, συγκρούστηκαν μαζί της και προξένησαν μεγάλες απώλειες στους τρομοκράτες.

Επίσημη πηγή της επαρχίας ανέφερε σε δημοσιογράφο του πρακτορείου,  ότι αριθμός τρομοκρατών κατέφυγε στα τουρκικά σύνορα, επισημαίνοντας ότι οι αρχές κατέσχεσαν ποσότητες όπλων και πυρομαχικών των τρομοκρατών.

Μηχανοκίνητες  μονάδες του στρατού διέλυσαν την Πέμπτη τρεις βόμβες που φυτεύτηκαν επί της  εθνικής οδού Idleb-Ariha , και ζύγιζαν η κάθε μία 100 χιλιόγραμμα.
--