Ισραήλ: Εκτοξεύθηκαν τρεις πύραυλοι από Γάζα καταστρέφοντας δύο κτήρια



Αύγουστος 26, 2012.

Τρεις ρουκέτες εκτοξεύθηκαν από τη Λωρίδα της Γάζας, σήμερα το πρωί προς την περιοχή του Ισραήλ, που είχαν ως αποτέλεσμα την καταστροφή δύο κτηρίων στη νότια πόλη Σντερότ.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του ισραηλινού στρατού δεν υπήρξαν θύματα, αφού οι δύο ρουκέτες κατάστρεψαν δύο κτήρια άδεια στην βιομηχανική περιοχή της πόλης και η τρίτη  εξερράγη κοντά τους, δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Το Ισραήλ και το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα «Χαμάς» που ελέγχει τη Λωρίδα της Γάζας, στην πραγματικότητα βρίσκεται σε εκεχειρία, η οποία, όμως, διακόπτεται, από την εκφραζόμενη βία. 

Στην τελευταία σύγκρουση, η οποία διήρκεσε από τις 18 έως τις 23 Ιουνίου 2012, σκοτώθηκαν 15 Παλαιστίνιοι και δεκάδες τραυματίστηκαν από τις αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ στη Γάζα.

Στο Ισραήλ έχουν εκτοξευθεί συνολικά 155 ρουκέτες από τις οποίες  τραυματίστηκαν πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων τέσσερις φρουροί.


--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr