Πηγή πληροφόρησης των Σύρων ανταρτών οι βρετανικές βάσεις της Κύπρου



Αύγουστος 22, 2012.

Οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες βοηθούν τη συριακή αντιπολίτευση να διεξάγει επιτυχείς επιθέσεις εναντίον των δυνάμεων του καθεστώτος, όπως παραδέχονται επίσημα πηγές της συριακής αντιπολίτευσης,  σύμφωνα με το πρακτορείο Φόκους που επικαλείται δημοσίευμα βρετανικής εφημερίδας.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι  η βρετανική κυβέρνηση ‘γνώριζε και ενέκρινε ότι το 100 τοις εκατό αυτών των πληροφοριών που παρέχονται από τις βρετανικές στρατιωτικές βάσεις στην Κύπρο, μέσω Τουρκίας φθάνουν προς τις δυνάμεις Ελεύθερου Συριακού Στρατού.

«Στην Κύπρο, οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες, παρακολουθούν στενά την κατάσταση. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο, αφού με τον τρόπο αυτόν κατασκοπείας, μπορούμε να μαθαίνουμε πολλά. Οι Βρετανοί δίνουν λεπτομέρειες σημαντικές τόσο στους Τούρκους όσο και στους Αμερικανούς», εξηγεί η πηγή της συριακής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με την πηγή, οι πιο πολύτιμες πληροφορίες για την συριακή αντιπολίτευση είναι οι πληροφορίες  που δίνονται για τις κινήσεις του  συριακού στρατού στην πόλη του Χαλεπίου, η οποία εν μέρει ελέγχεται από την αντιπολίτευση.


--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr