32 κούρδους αναφέρουν οι Τούρκοι ότι σκότωσαν στο τριήμερο



Σεπτέμβριος 17, 2012.

Στην επαρχία  Şemdin οι συνεχιζόμενες δραστηριότητες των δυνάμεων ασφαλείας είχαν ως αποτέλεσμα την εξουδετέρωση (θάνατο) 32 μελών του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα.


Με γραπτή δήλωση ο κυβερνήτης της επαρχία Χακκάρι αναφέρει ότι  στην περιοχή  Zorgeçit της πόλης Şemdinli από τις συνεχιζόμενες  δραστηριότητες των δυνάμεων ασφαλείας κατά τις τρεις τελευταίες ημέρες αναφέρθηκε η εξουδετέρωση 32 μελών του PKK.

Για τις επιχειρήσεις του τουρκικού στρατού το γραφείο του διοικητή του Χακκάρι συνεχίζει να δίνει  πληροφορίες σχετικά με τις εξελίξεις σε αυτές.

Έτσι, το βράδυ, σε γραπτή δήλωση του Διοικητή του Χακκάρι αναφέρεται ότι «κατά τις 15-16 και 17 ημέρες του Σεπτεμβρίου 2012, δολοφονήθηκαν 32  Κούρδοι αντάρτες και μέχρι σήμερα ο αριθμός των τρομοκρατών που έχουν σκοτωθεί φθάνει τους 155 κατά τις τελευταίες 12 ημέρες», αναφέρει η δήλωση του  διοικητή.


--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr