«Το Ισραήλ καλεί την Ελλάδα»



Σεπτέμβριος 3, 2012.

Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας  θα επισκεφθεί το Ισραήλ σε μια κρίσιμη περίοδο. Ενώ η Ελλάδα παλεύει με την οικονομική κρίση, από ότι διαφαίνεται υπάρχουν αυξημένες απαιτήσεις από το Ισραήλ που σχεδιάζει να επιτεθεί στο Ιράν.


Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος μετά από πρόσκληση του αναπληρωτού πρωθυπουργού και υπουργού Άμυνας, Εχούντ Μπαράκ θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ αύριο.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου ο Παναγιωτόπουλος θα γίνει δεκτός από τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Βενιαμίν Νετανιάχου και στις 6 Σεπτεμβρίου θα συναντηθεί με τον Εχούντ Μπαράκ.

Μετά τις συζητήσεις για τις Ισραηλο-ελληνικές σχέσεις ο Παναγιωτόπουλος θα συναντηθεί με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων, Θεόφιλο και θα επισκεφθεί την Εκκλησία του Παναγίου Τάφου για να προσευχηθεί και θα καταθέσει στεφάνι στο Μουσείο του Ολοκαυτώματος, πριν αναχωρήσει από το Ισραήλ, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα.


--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr