Ρουκέτες από Γάζα έπληξαν το νότιο Ισραήλ



Νοέμβριος 11, 2012.

Από τις πτώσεις ρουκετών στο νότιο Ισραήλ,   που εκτοξεύθηκαν από τη Γάζα, δύο σπίτια υπέστησαν ζημίες, ωστόσο, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, αναφέρει  το ισραηλινό δημοσίευμα ενώ το Κάιρο προωθεί ενέργειες για την κατάπαυση του πυρός μεταξύ των ομάδων του Ισραήλ και των τρομοκρατών της Γάζας, γράφει το ισραηλινό δημοσίευμα της 'JP'.


Σύμφωνα με το περιφερειακό συμβούλιο της πόλης Έσκολ τουλάχιστον 15 ρουκέτες που εκτοξεύτηκαν από τη Γάζα, νωρίς το απόγευμα,  έπεσαν σε νότιες περιοχές του Ισραήλ. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, σημειώνει το δημοσίευμα.

Νωρίς το βράδυ στις 19:30 ένας πύραυλος που εκτοξεύθηκε από τη Γάζα χτύπησε ένα σπίτι στο Σντερότ. Αναφέρθηκε ότι μία γυναίκα υπέστη σοκ.

Άλλες ρουκέτες έπληξαν δημόσια κτήρια, το Sha'ar Hanegev,  και άλλες τέσσερις ρουκέτες λίγο αργότερα έπληξαν  το κτήριο του περιφερειακού συμβουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Ισραηλινό στρατό,  τις τελευταίες 24 ώρες τουλάχιστον 100 ρουκέτες έχουν εκτοξευθεί από τη Γάζα προς το νότιο Ισραήλ.

--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr