Σκόπια: Συνάντηση Τάτσι με Αμερικανό πρέσβη



Νοέμβριος 8, 2012.

Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος των Αλβανών των Σκοπίων, Μεντούχ Τάτσι, είχε σήμερα επίσημη συνάντηση με τον Αμερικανό πρέσβη στα Σκόπια Paul D. Wohlers.


Μετά τη συνάντηση  ο πρόεδρος Τάτσι προέβη σε δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης  όπου ανέφερε ότι με τον Αμερικανό πρέσβη συζήτησε διάφορα θέματα, αλλά κυρίως η συζήτηση επικεντρώθηκε στις προετοιμασίες για τις τοπικές εκλογές.

«Διαβεβαίωσα τον πρέσβη των ΗΠΑ, ότι το DPA θα αποτελέσει μέρος της δημοκρατικής διαδικασίας με ουσιαστικό προεκλογικό ανταγωνισμό και μέσα από μια ομαλή διαδικασία θα προβούμε σε ό, τι καλύτερο είναι δυνατό. Συγχάρηκα  τον πρέσβη για την νίκη του Όμπάμα και τόνισα ότι δεν είμαι με τον Ομπάμα μόνο και μόνο, επειδή νίκησε», είπε ο Τάτσι.

Πρόσθεσε ακόμη ότι ενημέρωσε τον Γουόλερς για τη διακοπή της συνεργασίας του με το σλαβικό κόμμα των Σοσιαλδημοκρατών και την αντίθεσή του για το σχέδιο νόμου του Γκρούεφσκι να αποζημιώσει τους Σλάβους αγωνιστές της διένεξης του 2001.

--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr