Σκόπια: Τμήμα μηχανοκίνητης ταξιαρχίας αναχώρησε για το Αφγανιστάν



Ιανουάριος 14, 2013.

Στιπ.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο στρατόπεδο του Στιπ, ‘Γιάνε Σαντάσκι’ τελετή με την ευκαιρία της αναχώρηση βοηθητικού τμήματος του στρατού από τη σύνθεση της πρώτης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας πεζικού στην ειρηνευτική αποστολή της ISAF στο Αφγανιστάν.


Στην  ISAF συμμετέχει ένα σύνολο 156 αξιωματικών και επαγγελματιών στρατιωτών. Η σύνθεση αυτής της αποστολής έχει μικτή εθνικότητα αλλά και στο φύλο. 

Αντιπροσωπεύει όλες  τις κοινότητες, συμπεριλαμβανομένων, 40 της αλβανικής κοινότητας, των Βλάχων, της Σερβίας, των Ρομά, συμμετέχουν επίσης πέντε γυναίκες.
Η αποστολή θα εκτελέσει ποικιλία καθηκόντων, σημαντικότερη καθορίζεται η περιπολία για την ασφάλεια της ISAF στην Καμπούλ, στους τομείς της επικοινωνίας και σε άλλες ανάγκες.

Στην τελετή αναχώρησης της αποστολής παρέστησαν υψηλόβαθμα στελέχη της κρατικής ηγεσίας και της στρατιωτικής, καθώς και εκπρόσωποι από την τοπική αυτοδιοίκηση κ.ά., αναφέρει, μεταξύ άλλων, η στρατιωτική ανακοίνωση.

--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr