Κούκεζι: «Η Χρυσή Αυγή να είναι προσεκτική και να μην υπερβαίνει τα όρια»



Ιανουάριος 5, 2013.

Η Κούκεζι- Ερυθρόμαυρη Συμμαχία, στην Αλβανία, σε ανακοίνωσή της εκφράζει την αντίθεσή της κατά των κατηγοριών και ρατσιστικών ύβρεων του ελληνικού νέο-φασιστικού κόμματος της ‘Χρυσής Αυγής’, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.

Το ελληνικό πολιτικό σχήμα  που κατηγορεί τους Αλβανούς ως κατσαπλιάδες και απομεινάρια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, ανακοίνωσε το άνοιγμα παραρτημάτων του στην Αλβανία.

Η  Συμμαχία Κούκεζι, είναι ένα κόμμα που επιδιώκει σχέσεις καλής γειτονίας στην περιοχή, και δεν έχει καμία σχέση με το ναζιστικό κόμμα που επιδιώκει να επεκταθεί στο αλβανικό κράτος. Εμείς δεν θα επιτρέψουμε κάτι τέτοιο και προειδοποιούμε την Χρυσή Αυγή να μην υπερβαίνει τα όρια. Η Χρυσή Αυγή πρέπει να γνωρίζει ότι θα κάψει τα πόδια της στην Αλβανία και το φτάρνισμα των Ελλήνων, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να τρομάξει  την κυβέρνηση του Μπερίσα».

Η Συμμαχία Κούκεζι εκτός από τη Χρυσή Αυγή με τη δήλωσή της αυτή στοχεύει τον πρωθυπουργό της Αλβανίας και τονίζει ότι αν είχε πλειοψηφία στο αλβανικό κοινοβούλιο θα είχε επιλύσει το ζήτημα των τσάμηδων.

--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr