Σκόπια: Η αντιπολίτευση διοργανώνει πορείες διαμαρτυρίας σε όλες τις πόλεις



Ιανουάριος 14, 2013.

Ο πολιτικός φορέας «Συμμαχία για το Μέλλον» της ευρύτερης αντιπολίτευσης στα Σκόπια, αποφάσισε να αρχίσει πορείες διαμαρτυρίας και να διοργανώσει πολιτικά συμβούλια σε όλη τη χώρα, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης – SDSM, Γκόρνταν Γκεοργκίεφ σε συνέντευξη Τύπου.


«Ξεκινάμε από την πόλη Πρίλεπ την επανάσταση, όπου αύριο στις 6 με 7 το απόγευμα η ηγεσία του SDSM με την ηγεσία του κόμματος της «Συμμαχίας για το Μέλλον», μαζί με τους πολίτες του Πρίλεπ θα κάνουμε πορεία στους δρόμους.

Η πορεία θα τελειώσει με πολιτική διαβούλευση, στην οποία οι πολίτες θα παρουσιάσουν τις απόψεις. τις προτάσεις, τις γνώμες τους.

Από το Πρίλεπ, το Κοινοβούλιο των πολιτών θα μετακομίσει στη Στρούμιτσα, την Πέμπτη θα είναι στο Στιπ και την Παρασκευή στην Οχρίδα.

Θα οργανώσουμε Κοινοβούλια σε όλη τη χώρα μέσα στην κοινωνία και η αντίσταση θα αρχίσει από την πρωτεύουσα, τα Σκόπια, όπου θα αποκλείουμε κόμβους κάθε μέρα για μισή ώρα», είπε ο Γκεοργκίεφ.

Η Σοσιαλδημοκρατική Ένωση κάλεσε όλους τους πολίτες να πάνε στις ειρηνικές πορείες σε όλη τη χώρα και να εκφράσουν τις απόψεις και τις θέσεις τους προκειμένου να αντισταθούν στο καθεστώς που κάθε μέρα του στερεί ολοένα την ελευθερία, γράφει το δημοσίευμα του Ίνφο.

--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr