Ο Χόβιτ πάει αύριο στα Σκόπια



Φεβρουάριος 27, 2013.

Ο εισηγητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την Fyrom, Ρίτσαρντ Χόβιτ, σε συνάντηση  που είχε με τον υπουργό Ένταξης των Σκοπίων, Φατμίρ Μπεσίμι, στο κτήριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ανακοίνωσε ότι αύριο έρχεται στα Σκόπια, σύμφωνα με τον ανταποκριτή της ΜΙΑ στις Βρυξέλλες.


Πριν από την έναρξη της συνεδρίασης, ο Βρετανός ευρωβουλευτής είπε στον Μπεσίμι ότι λόγω των εξελίξεων της πολιτικής κρίσης στα Σκόπια, προτίθεται να μεταβεί στη σλαβική πρωτεύουσα για συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Ο Μπεσίμι, σήμερα, θα συναντηθεί με τον Επίτροπο της Διεύρυνσης της ΕΕ, Στέφαν Φούλε και με την Αλεξάνδρα Κας-Κράνιε της Διεύθυνσης της Διεύρυνσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και τον ευρωβουλευτή του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, εισηγητή για την FYROM,  Έντουαρτ Κούκαν.

Εν αναμονή της άφιξης του Ρίτσαρντ Χόβιτ στα Σκόπια, σημειώνεται ότι η αναβλήθηκε στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του ΕΚ ψηφοφορία ψηφίσματος για τα Σκόπια, προκειμένου να επιλυθεί η κρίση στη χώρα που δημιουργήθηκε από το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα, για να μην υπάρξει αρνητική έκθεση προς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr