Σκόπια: Η αντιπολίτευση καλεί το λαό να μποϊκοτάρει τις εκλογές



Φεβρουάριος 24, 2013.

Ο συνασπισμός της αντιπολίτευσης «Συμμαχία για το Μέλλον» που βρίσκεται υπό την ηγεσία του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος –SDSM, σε συγκέντρωση που πραγματοποίησε την Κυριακή στην πόλη Κουμάνοβο, αναφέρθηκε στην αποκατάσταση της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας και της Δικαιοσύνης στη χώρα.


Ο Μπράνκο Τσερβένκοφσκι στην ομιλία του χαρακτήρισε τις προσεχείς τοπικές εκλογές ως παράνομες και προέτρεψε τους πολίτες να τις μποϊκοτάρουν.

«Στις τοπικές εκλογές θα κηρυχθούν μονομερώς οι δήμαρχοι χωρίς νομιμότητα, των οποίων η εκλογή θα ακυρωθεί και θα επαναληφθούν οι εκλογές μετά την αλλαγή της σημερινής κυβέρνησης στις πρόωρες κοινοβουλευτικές εκλογές», είπε ο ηγέτης του SDSM.

Η προσπάθεια για την αποκατάσταση μιας πραγματικής δημοκρατικής ευρωπαϊκής πορείας της χώρας πρέπει να αποτελέσει ύψιστη προτεραιότητα για κάθε πολίτη της πΓΔΜ» αναφέρθηκε στην συγκέντρωση της «Συμμαχίας για το Μέλλον».

Ο Τσερβένκοφσκι κάλεσε το λαό να μην χάσει την ελπίδα ότι η μάχη θα κερδηθεί.
«Εμείς αγωνιζόμαστε για το μέλλον και αυτοί για τις τσέπες τους», είπε χαρακτηριστικά.

--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr