Αλβανοτσάμηδες: Να παρθούν μέτρα κατά Ελλάδας για τα λεωφορεία



Μάρτιος 7, 2013.

Τίρανα.

Το κόμμα των Αλβανοτσάμηδων- PDIU αντέδρασε σχετικά με το περιστατικό της αφαίρεσης της άδειας λειτουργίας σε 22 εταιρείες λεωφορείων της Αλβανίας, στην Ελλάδα.


Το PDIU ζητεί από τις αλβανικές αρχές να εφαρμόσουν παρόμοια μέτρα στις ελληνικές εταιρείες, προκειμένου να προστατευθεί ο αλβανικός  εθνικός χαρακτήρας στις λεωφορειακές γραμμές του εσωτερικού.

 «Όπως είναι γνωστό, η Ελλάδα ανέστειλε τις άδειες των αλβανικών εταιρειών που δραστηριοποιούνταν σε λεωφορειακές γραμμές σε ελληνικές πόλεις με το πρόσχημα της σύντμησης των προθεσμιών. Οι αλβανικές εταιρείες αντιδρούν κατά των μονομερών αποφάσεων των ελληνικών αρχών, οι οποίες θα έχουν πολύ αρνητικές συνέπειες όχι μόνο στις επιχειρήσεις μας αλλά και στους επιβάτες.

Οι εταιρείες προειδοποιούν ότι η τιμή των εισιτηρίων  για τους ταξιδιώτες μας θα παρουσιάσουν σημαντική αύξηση και θα υπάρχει δυσκολία μετακίνησής τους στην ελληνική επικράτεια.

Για τα επαγγελματικά τους ταξίδια στην Ελλάδα, οι μετανάστες μας, προτιμούν το λεωφορείο αντί άλλου μέσου και αυτό ενδυνάμωνε τις επιχειρήσεις μας. Φαίνεται ότι οι ελληνικές αρχές έχουν αποφασίσει να ευνοήσουν τις εταιρείες τους, μέσω μιας διοικητικής πράξης», δήλωσε, μεταξύ των άλλων ο Αλβανοτσάμης  πρόεδρος του PDIU, Σπετίμ Ίντριζι.

--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr