«Οι Έλληνες σηματοδοτούν την 5η επέτειο του βέτο κατά των Σκοπίων»



Απρίλιος 4, 2013.

Οι Έλληνες εθνικιστές έχουν σηματοδοτήσει την 5η επέτειο του ελληνικού βέτο κατά της ένταξης της FYROM στο ΝΑΤΟ, κατά τη Σύνοδο Κορυφής του Βουκουρεστίου.


Η είδηση ανακοινώθηκε από την ελληνική πύλη «News Bomb» που κρατά εθνικιστική στάση και κρατά υψηλά την εθνική δέσμευση της προηγούμενης κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, γράφει το δημοσίευμα και συνεχίζει:

«Με τίτλο «πέντε χρόνια μετά το βέτο στο Βουκουρέστι για τα Σκόπια» δημοσιεύει αυτά τα οποία συνέβησαν πριν από τη Σύνοδο Κορυφής της Συμμαχίας και τις πιέσεις που είχε αντιμετωπίσει η ελληνική κυβέρνηση.

« Πέρασαν πέντε χρόνια,  δηλαδή, από τις 2 έως τις 4 Απριλίου στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι,  που ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής είπε όχι στην ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και έθεσε βέτο μέχρι την επίλυση της διαμάχης για το όνομα μέσω διαπραγματεύσεων. Παρά τις πιέσεις που δέχθηκε η ελληνική κυβέρνηση δεν άλλαξε θέση», έγραψε η ελληνική πύλη.

Το πόρταλ δίνει έμφαση κυρίως στο γεγονός ότι «υπήρχαν κυβερνήσεις που είπαν  ΟΧΙ, κατά το παρελθόν», εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς τον τέως πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και την υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.


--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr