‘Χαμάς’: Δυτικές και αραβικές μυστικές υπηρεσίες δρουν στη Γάζα



Απρίλιος 6, 2013.

Γάζα.

Η παλαιστινιακή οργάνωση ‘Χαμάς’ κατηγόρησε δυτικές και αραβικές μυστικές υπηρεσίες που λειτουργούν στη Λωρίδα της Γάζας και ισχυρίσθηκε ότι έχει έναν κατάλογο των φερόμενων συνεργατών τους.


Σύμφωνα με ανταπόκριση του γαλλικού πρακτορείου «η Γάζα είναι γεμάτη με δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών- αμερικανικές, βρετανικές, γαλλικές και γερμανικές», δήλωσε ο  Μοχάμεντ Λάφι, επικεφαλής της Εσωτερικής Ασφάλειας, όπως παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών της ‘Χαμάς’.

«Όλοι  στη Γάζα έχουν στόχο τη ‘Χαμάς’ αναφέρει και συμπεριλαμβάνοντας και τις αραβικές μυστικές υπηρεσίες.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ‘Χαμάς’, η Διοίκηση της Λωρίδας της Γάζας και οι υπηρεσίες του  ισλαμικού κινήματος  «έχουν κατάλογο κατασκόπων οι οποίοι θα συλληφθούν όταν ο χρόνος που τους έχει δοθεί να παραδοθούν για μετάνοια, τελειώσει».

Ορισμένοι, μάλιστα, έχουν συλληφθεί και «οι μισοί από αυτούς παραδέχθηκαν ότι είναι συνεργάτες», δήλωσε ο Λάφι και προειδοποίησε τους Παλαιστίνιους δημοσιογράφους να μην μοιράζονται πληροφορίες με ξένους ανταποκριτές και αλλοδαπά θεσμικά όργανα (διπλωμάτες).

--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr