Αλβανία: Η δολοφονία ενός ατόμου αμαυρώνει την εκλογική διαδικασία


Ιούνιος 23, 2013.

Το χειρότερο συμβάν που καταγράφηκε την ημέρα των εκλογών ήταν η δολοφονία ενός ατόμου στην πόλη Laç, έξω από ένα εκλογικό κέντρο και ο τραυματισμός άλλων δύο ατόμων.


Σύμφωνα με αναφορά της αστυνομίας της Lezhë, έξω από το εκλογικό τμήμα «At Shtjefën Gjeçovi» ο 53χρονος Gjon Gjoni υποστηρικτής του Σοσιαλιστικού Κινήματος για την Ενσωμάτωση σκοτώθηκε με πυροβόλο όπλο, ενώ ο Mëhill Fufi, υποψήφιος του Δημοκρατικού κόμματος –DP,  τραυματίστηκε. Επίσης τραυματισμένος  βρέθηκε ακόμη ένα άτομο, του Δημοκρατικού κόμματος, ονόματι Kastriot Fufi.

Στον τόπο του φονικού βρέθηκαν κάλυκες από τρία διαφορετικά όπλα που σημαίνει ότι έγινε ανταλλαγή πυροβολισμών. Η αστυνομία δήλωσε ότι καταζητεί 7 άτομα, μεταξύ των οποίων είναι και ο Kastriot Fufi που βρίσκεται στο νοσοκομείο και ο Enver Curri, κουνιάδος του δολοφονηθέντος.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο Τόπ Τσάνελ ότι άκουσε πυροβολισμούς έξω από το εκλογικό κέντρο και ότι είδε άτομα να βρίσκονται στο έδαφος σε κατάσταση πανικού.
--



Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr