Επαγγελματίες στρατιώτες των Σκοπίων κατέθεσαν επίσημα αίτημα πρόσληψης στο βουλγαρικό στρατό


Αύγουστος 19, 2013.

Όπως φαίνεται, επαγγελματίες του στρατού των Σκοπίων, θα δοκιμάσουν την τύχη τους στο βουλγαρικό στρατό, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα των Σκοπίων και συνεχίζει:


Η βουλγαρική πρεσβεία στα Σκόπια έχει επιβεβαιώσει ότι έχει, ήδη, λάβει ένα αίτημα για μια συνάντηση με τους στρατιώτες που απολύονται από το στρατό του νοτιοσλαβικού κράτους και αναζητούν  μια θέση στο βουλγαρικό στρατό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση με τους διπλωμάτες της βουλγαρικής πρεσβείας θα πραγματοποιηθεί  μετά την επιστροφή τους από τις καλοκαιρινές διακοπές.

Οι σλαβικής καταγωγής στρατιώτες λένε ότι κίνητρό τους είναι η αδιαφορία από το κράτος των Σκοπίων για την οικονομική κατάστασή τους.

Ο συντονιστής της ομάδας των επαγγελματιών στρατιωτικών, Ίλια Τόντεφ, αναφέρει ότι ένα μεγάλο ποσοστό των στρατιωτών έχει προσανατολιστεί να προσληφθεί από το βουλγαρικό στρατό, κυρίως για λόγους επιβίωσης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, κανένας από τους τοπικούς φορείς δεν έχει ενδιαφερθεί για να βρεθεί λύση στο πρόβλημά τους.

Ο ίδιος δήλωσε ότι μέσω του ταχυδρομείου έστειλε την προηγούμενη ημέρα επιστολή για μια συνάντηση με τους εκπροσώπους της βουλγαρικής Πρεσβείας στα Σκόπια, σημειώνει το δημοσίευμα.

--


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr