Αμερικανική αντιπροσωπεία συναντήθηκε με τον Μπασάρ αλ Άσαντ



Σεπτέμβριος 18, 2013.
Αμερικανική αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, Ramzi Clark, έγινε σήμερα δεκτή από τον πρόεδρο της Συρίας, Μπασάρ αλ Άσαντ.


Η αντιπροσωπεία που αποτελούνταν από πρώην μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ, από ακτιβιστές κατά του πολέμου και από δημοσιογράφους, συναντήθηκε με τον Σύρο πρόεδρο για να αξιολογήσει την κατάσταση που υπάρχει στη χώρα.

Σύμφωνα με το τούρκικο δημοσίευμα, που επικαλείται συριακές πηγές ενημέρωσης, στη συνάντηση συζήτησαν για τον παραλίγο πόλεμο στην περιοχή από τις ΗΠΑ, τα δικαιώματα των κυρίαρχων κρατών και τις δυνατότητες της βούλησης του λαού στη στήριξη της συριακής ηγεσίας.

Η αντιπροσωπεία διατύπωσε την θέση ότι οι πολιτικές  της αμερικανικής ηγεσίας δεν συνάδουν με τα συμφέροντα του αμερικανικού λαού, ούτε βρίσκονται σε αρμονία με τις αρχές και αξίες του.

Η αντιπροσωπεία τόνισε ότι στις ΗΠΑ υπεραμύνθηκε για την ειρήνη και στη σταθερότητα στη Συρία, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

--



Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr