Τουρκία: Ο Ερντογάν θα αλλάξει 10 υπουργούς στην κυβέρνησή του


Δεκέμβριος 21, 2013.

Μετά τη ‘βόμβα’ που έπεσε στην κυβέρνηση με τη διαφθορά και τη δωροδοκία κρατικών λειτουργών και υπουργών ο πρωθυπουργός της Τουρκίας προτίθεται να αλλάξει σταδιακά 10 υπουργούς, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα.


Μετά την έγκριση του προϋπολογισμού  του 2014, από το τουρκικό κοινοβούλιο ο πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε συναντήσεις με βουλευτές. Αντικείμενο των συζητήσεων του ήταν η πρόθεσή του να αναθεωρήσει το υπουργικό συμβούλιο με την αλλαγή 10 υπουργών.

Στη συνάντηση  με τους βουλευτές, όπου έγινε το παραδοσιακό δείπνο μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού που καθυστέρησε κατά 2,5 ώρες.

 Δεν παραβρέθηκαν στο δείπνο οι τρεις επικεφαλής των υπουργείων Οικονομίας, Εσωτερικών και Περιβάλλοντος,  των οποίων οι γιοι εμπλέκονται σε σκάνδαλα διαφθοράς.
Μετά το δείπνο ο Ερντογάν είχε προσωπική συνομιλία με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Σαντουλάχ Εργκίν, σημειώνει το δημοσίευμα.

--



Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr