Ισραήλ: Οι μυστικές υπηρεσίες ζητούν γνώστες κινεζικής γλώσσας


Δεκέμβριος 26, 2013.

Η Γενική Υπηρεσία Ασφαλείας του ισραηλινού κράτους έχει αναρτήσει στην κεντρική ιστοσελίδα της, προκήρυξη διαγωνισμού για την πρόσληψη ατόμων που τα οποία έχουν επαρκή γνώση της κινεζικής γλώσσας.


Προφανώς, η κυβέρνηση πιστεύει ότι υπάρχει απειλή για την ασφάλεια του κράτους από εξάπλωση των Κινέζων σε όλες τις χώρες και την αυξανόμενη επιρροή της Κίνας.

Οι δυνάμεις ασφαλείας μέχρι σήμερα προσλάμβαναν υπαλλήλους για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, την επιτήρηση των Παλαιστίνιων τρομοκρατών καθώς και την παρακολούθηση ισραηλινών εξτρεμιστών, αλλά, απαιτήσεις, για παρακολούθηση υψηλού επιπέδου Κινέζων δεν είχε εκδηλωθεί ενδιαφέρον.

Τα άτομα που θα προσληφθούν πρέπει να έχουν τα τυπικά προσόντα, ακαδημαϊκό τίτλο σπουδών, στρατιωτική υπηρεσία σε μάχιμη μονάδα  ή συμμετοχή σε αποστολές, καλό επίπεδο γνώσης της αγγλικής γλώσσας και ικανότητα δημιουργίας επαφών με άλλους, ικανότητα να ερμηνεύουν υπονοούμενα πρακτόρων, ικανότητα να εκφράζουν επαρκώς τις σκέψεις τους προφορικών και γραπτώς, να έχουν άριστη υγεία και προθυμία για ακανόνιστο ωράριο εργασίας.

Η Κίνα είναι μία χώρα που αναπτύσσεται ραγδαία και έχει εκτεταμένα συμφέροντα σε όλον τον κόσμο.

Τα τελευταία χρόνια οι Κινέζοι έχουν αυξηθεί σημαντικά στο Ισραήλ.

--



Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr