Σκόπια: Στρατηγική για τη Μεγάλη Αλβανία αποτέλεσε η συνεδρίαση στην πόλη Πρίζρεν


Ιανουάριος 12, 2014.

Σκόπια.

Η κοινή συνεδρίαση των κυβερνήσεων της Αλβανίας και του Κοσσυφοπεδίου, αποτελεί μέρος της υλοποίησης της στρατηγικής για τη Μεγάλη Αλβανία και συγχρόνως αποτελεί απειλή για το λαό του νοτιοσλαβικού κράτους.


Αυτό ανακοινώθηκε από τον επικεφαλής του κόμματος «Ντοστοίνστβο» [Αξιοπρέπεια], Στογιάντσε Άνγκελοφ και σχετική προβολή έγινε από την αλβανική τηλεόραση των Σκοπίων «Alsat-M».

Ο Στογιάντσε Άνγκελοφ είναι απόστρατος στρατηγός της Αστυνομίας των Σκοπίων και υπήρξε επικεφαλής των επιμέρους τμημάτων της.

Συμμετείχε στον εμφύλιο πόλεμο του 2001 και πολέμησε εναντίον των Αλβανών σε μάχες κοντά στο Τέτοβο και στο Αρατσίνοβο, στο βορειοδυτικό μέρος του κράτους των Σκοπίων.

Χθες, εξάλλου, τα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων, έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στη συνάντηση των πρωθυπουργών της Αλβανίας και του Κοσσυφοπεδίου με την υπογράμμιση ότι δεν συζητήθηκε η κατάργηση των συνόρων των δύο χωρών.

--



Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr