Οι Παλαιστίνιοι εκτόξευσαν ρουκέτες και οι Ισραηλινοί βομβάρδισαν τη Γάζα


Ιανουάριος 31, 2014.

Τελ Αβίβ.

Τέσσερις ρουκέτες εκτόξευσαν Παλαιστίνιοι από τη Λωρίδα της Γάζας, που εξερράγησαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο Έσκολ, στο νότιο Ισραήλ.


Οι προειδοποιητικές σειρήνες του Περιφερειακού Συμβουλίου δεν μπορούσαν να ακουστούν στους απομακρυσμένους οικισμούς. Οι πύραυλοι των Παλαιστίνιων μαχητών εξερράγησαν σε ερημικές τοποθεσίες  στο δυτικό Νεγκέβ.

Σε απάντηση στις επιθέσεις, το απόγευμα της 31ης Ιανουαρίου η ισραηλινή πολεμική αεροπορία επιτέθηκε στη Λωρίδα της Γάζας.

Έριξε βόμβες σε υποδομές της τρομοκρατίας, ιδίως σε εργαστήριο παραγωγής πυρομαχικών στο νότιο μέρος του  παλαιστινιακού θύλακα, σύμφωνα με ισραηλινό δημοσίευμα.

 Ωστόσο, παλαιστινιακές πηγές στη Λωρίδα της Γάζας, ανέφεραν ότι η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία, επιτέθηκε στις εγκαταστάσεις της Χαμάς, που βρίσκονται στα βόρεια της πόλης της Γάζας και στην περιοχή της Ράφας, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν τέσσερα άτομα.

--



Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr