Η Χαμάς κατηγορεί το Ισραήλ ότι έχει ‘κόψει’ λογαριασμούς της στο Twitter


Ιανουάριος 18, 2014.

Το Twitter έχει μποκάρει αρκετούς microblogging που σχετίζονται  με την παλαιστινιακή τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς, αναφέρει η εφημερίδα New York Times.


Το δημοσίευμα αναφέρεται  στις «ταξιαρχίες του αλ Κασάμ Ιζαντίνα» στρατιωτική πτέρυγα της Χαμάς που έχει μπλοκαριστεί στις 14 Ιανουαρίου και μόλις χθες αναφέρονται άλλοι δύο λογαριασμοί που έχουν μπλοκαριστεί και ανήκουν σε μέλη της Χαμάς.

Οι πληροφορίες ότι  δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί της Χαμάς στο Twitter, εμφανίσθηκαν στο επίσημο blog των Ισραηλινών Δυνάμεων Άμυνας την Τρίτη 14 Ιανουαρίου.

Το Twitter, διευκρινίζει το δημοσίευμα, ο λόγος που μπλοκάρει ορισμένους λογαριασμούς είναι η παράβαση των κανόνων και πολιτικών της υπηρεσίας. Προφανώς η Χαμάς, παραβίασε τους κανόνες.

Ωστόσο, αξιωματούχοι της Χαμάς κατηγόρησαν το Ισραήλ, για την απαγόρευση των λογαριασμών της και υποσχέθηκαν ότι θα συνεχίσουν «να αποστέλλουν την αλήθεια σε όλον τον κόσμο», σύμφωνα με το δημοσίευμα.

--



Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr