Σκόπια: Εκλογές μαζί με τις προεδρικές στις 27 Απριλίου, γιατί...


«δεν ανέχομαι εκβιασμούς από το DUI», δήλωσε ο Γκρούεφσκι

Μάρτιος 2, 2014.

Το κυβερνών κόμμα VMRO- DPMNE αποδέχθηκε την πρόταση του συγκυβερνώντος αλβανικού κόμματος DUI,  για βουλευτικές εκλογές κατά το δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών που θα γίνουν στις 27 Απριλίου.


Αυτό ανέφερε ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Νίκολα Γκρούεφσκι, κατά τη συνεδρίαση του κόμματός του που συνήλθε για την επιλογή του υποψήφιου προέδρου για την προεδρία του κράτους.

«Το DUΙ», είπε, «μέσω εκβιασμού επιδιώκει να λάβει μία από τις τρεις πρώτες θέσεις στο κράτος. Το VMRO- DPMNE (συνέχισε ο Γκρούεφσκι) προστατεύει το κράτος και δεν αποδέχεται κανένα εκβιασμό και απειλή, όταν πρόκειται για εθνικά και κρατικά συμφέροντα της «Μακεδονίας». Τα μέλη του κόμματος και ο λαός μας ζητά μια διπλή νίκη στις 27 Απριλίου, αναφέρει το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων.
--
[ Η "απειλή" του DUI ήταν ότι ζητά έναν συναινετικό πρόεδρο της χώρας και δεν συμφωνεί στην επανεκλογή του Γκεόργκι Ίβανοφ]

--




Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr