34 Σλάβοι Αλβανίας που θα ψηφίσουν στις εκλογές έχουν την ...ίδια διεύθυνση στα Σκόπια


Καταγγελίες για παρατυπίες- ψευδείς δηλώσεις

Μάρτιος 19, 2014.

Τριάντα τέσσερις δημότες του  δήμου Πούστετς της Αλβανίας που είναι πολιτογραφημένοι ως Σλάβοι, διαπιστώθηκε ότι έχουν την ίδια διεύθυνση στα Σκόπια.


Αυτό σημειώνει το σλαβικό δημοσίευμα που αναπαράχθηκε στα αλβανικά μέσα των Σκοπίων.

 Όλοι αυτοί υποτίθεται ότι μένουν σε ένα ...διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης των Σκοπίων.

Η ομάδα αυτή των  Αλβανών πολιτών, σλαβικής καταγωγής, εγράφησαν ως κάτοικοι Σκοπίων, στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, προκειμένου να ψηφίσουν τον υποψήφιο δήμαρχο του VMRO- DPMNE, Βλαντιμίρ Τοντόροβιτς.

Εξακολουθούν να παραμένουν στον κατάλογο των ψηφοφόρων, χωρίς να έχουν προβεί σε κάποια διόρθωση.

Επιπρόσθετα, το αλβανικό κόμμα των Σκοπίων- DUI, εξέφρασε την ανησυχία του, για τους ψηφοφόρους αυτούς,  που τους ανεβάζει σε 453, οι οποίοι ενώ ζούνε στην αλβανική επικράτεια είναι εγγεγραμμένοι ως σλαβικής καταγωγής και ιθαγένειας με μία διεύθυνση στα Σκόπια, προκειμένου να ψηφίσουν ως κάτοικοι εξωτερικού.

Σύμφωνα με το DUI,  αυτοί θα έχουν τη δυνατότητα αν εκλέξουν εκπροσώπους στην Ευρώπη, αλλά και να ψηφίσουν στις εκλογές των Σκοπίων, αφού έχουν διεύθυνση κατοικίας στο δήμο του Κέντρου των Σκοπίων αλλά και σε άλλες κοινότητες.

--



Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr