Τσέτνικ στην Κριμαία: Ενημερώνουμε το λαό για τα ψέματα των ΗΠΑ και της ΕΕ


Μάρτιος 9, 2014.βίντεο

«Ήρθαμε εδώ  να βοηθήσουμε με την εμπειρία μας από το Κοσσυφοπέδιο. Κύριο καθήκον μας δεν είναι ο πόλεμος, δεν θέλουμε να χυθεί αίμα, αλλά οι άνθρωποι να μην πέσουν στα ψέματα των ΗΠΑ και της ΕΕ», δήλωσε ένας από τους εκπροσώπους του κινήματος.


«Οι Σέρβοι και οι Ρώσοι, πάντα βοηθούσαν ο ένας τον άλλον επί αιώνες. Οι Ρώσοι έρχονται πάντα ως εθελοντές στους σερβικούς πολέμους, όταν βρισκόμαστε σε δυσκολία... Έτσι, τώρα ερχόμαστε εδώ να βοηθήσουμε όσο μπορούμε...»

Αυτά λέει ο Μπρατισλάβ Ζίβκοβιτς από το Κρούσεβατς, επικεφαλής ομάδας βετεράνων των πολέμων της Σερβίας, ο οποίος δηλώνει μέλος των Τσέτνικ της Σερβίας.

Ένα από τα καθήκοντά τους είναι τη νύχτα να στέκονται στα σύνορα και να ελέγχουν τους επιβάτες των οχημάτων που διέρχονται.

Δηλώνει ο ίδιος ότι θα παραμείνουν μέχρι το δημοψήφισμα, έχοντας εμπειρία όπως λέει από τα οδοφράγματα στο Κόσοβο και τα Μετόχια.

Ακολουθεί σχετικό βίντεο.

--



Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr