Σκόπια: Ο πρωθυπουργός θεωρεί ότι οι καταγγελίες της αντιπολίτευσης εξυπηρετούν την ...Ελλάδα


«Ακόμη και για τα οικονομικά σκάνδαλα της ηγεσίας της κυβέρνησης,  φταίει η ... Ελλάδα»

Μάιος 31, 2014.

Ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι θα προσπαθήσει και θα καταβάλει κάθε προσπάθεια στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για να επιστρέψει το Σοσιαλδημοκρατικό κόμμα στο θεσμικό του ρόλο.


Το ενδιαφέρον των ελληνικών μέσων ενημέρωσης για τις παραιτήσεις των βουλευτών του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος- SDSM από τις βουλευτικές έδρες τους, δείχνει ποιους εξυπηρετεί, είπε ο πρωθυπουργός Νίκολα Γκρούεφσκι, μετά την αναφορά των ελληνικών μέσων ενημέρωσης για τις παραιτήσεις των βουλευτών της αντιπολίτευσης, όπως σημειώνει η εφημερίδα ‘Βέτσερ’.

«Τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν συνεχώς και με εκτεταμένες δημοσιεύσεις τις παραιτήσεις των βουλευτών του SDSM και νομίζω ότι το ενδιαφέρον αυτό  δείχνει ποιον εξυπηρετεί το SDSM”, δήλωσε ο Γκρούεφσκι.

Ερωτηθείς εάν πράγματι κατέθεσε αγωγή για δυσφήμιση ο αρχηγός του SDSM, Ζόραν Ζάεφ, σχετικά με τις δηλώσεις για την υπόθεση της «Μακεντόνσκα Μπάνκα», ο Γκρούεφσκι το επιβεβαίωσε.

Σημειώνεται ότι ο Ζόραν Ζάεφ κατηγορεί τον πρωθυπουργό του νοτιοσλαβικού κράτους για τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο, με στοιχεία,  με την αναφερόμενη τράπεζα, για το οποίο υπάρχει άρνηση έρευνας από το κυβερνών κόμμα.



--
               


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr