«Τα ουκρανικά στρατεύματα νικούν τους αυτονομιστές στη Σλάβιανσκ»

  
                                 


Μάιος 2, 2014.

«Αυτή τη στιγμή ανοίχθηκαν τα οδοφράγματα των τρομοκρατών που έχουν υπό τον έλεγχο τους το τηλεοπτικό σταθμό και οι άνδρες της επιβολής του νόμου της Ουκρανίας κατά την τακτική και ενεργή αντιτρομοκρατική επιχείρηση πήραν τον έλεγχο του μεγαλύτερου τμήματος της Σλόβιανσκ».

Αυτό γράφει ο διευθυντής του Κέντρου Πολιτικών και Στρατιωτικών Μελετών, Ντμίτρι Τίμτσουκ, στη σελίδα του στο Facebook.

Θα προσθέσει, ακόμη, ότι αρκετοί θύλακες αντίστασης υπάρχουν σε πολλά σημεία της πόλης και ισχυρίζεται ότι πιθανόν οι αυτονομιστές θα προκαλέσουν ‘με πιθανή απώλεια ζωής στη Σλόβιανσκ’.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι οι αυτονομιστές καθοδηγούνται από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες-ГРУ.

Σημειώνει ακόμη, ότι στην πόλη θα έρθει υψηλόβαθμο στέλεχος της Ρωσικής Ομοσπονδίας που θα φθάσει «με τη δήθεν ιδιότητα του διαπραγματευτή για την απελευθέρωση των μελών του ΟΑΣΕ που κρατούν οι τρομοκράτες».

Ο Τίμτσουκ δήλωσε ότι οι προετοιμασίες για την πρόκληση άρχισαν την 1η Μαΐου από τη Μόσχα με δηλώσεις του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας «για σχέδια διεξαγωγής στρατιωτικής επιχείρησης στο Κίεβο – στο νότιο ανατολικό τμήμα της Ουκρανίας».


--



Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr