Σκόπια: «Ελλάδα, κράτος μέλος της ΕΕ- Απαγόρευσαν συνέντευξη Τύπου του Ουράνιου Τόξου»



Ιούνιος 4, 2014.

Σήμερα στη Θεσσαλονίκη, σε μια από τις αίθουσες του λιμανιού της πόλης, οι εκπρόσωποι του –σλαβικού κόμματος- «Ουράνιου Τόξου» είχαν προγραμματίσει να διοργανώσουν μια συνέντευξη Τύπου, σχετικά με τη συμμετοχή των Σλάβων  στην Ελλάδα στις Ευρωπαϊκές Εκλογές του Μαΐου, γράφει το δημοσίευμα των Σκοπίων.


Την τελευταία στιγμή, ο ιδιοκτήτης της αίθουσας, όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου, ανακοίνωσε στους εκπροσώπους του «Ουράνιου Τόξου» ότι υπήρχε κάποια παρεξήγηση και ότι ο χώρος δεν ήταν διαθέσιμος.

Σύμφωνα με το σλαβικό κόμμα, είχε προσπαθήσει να νοικιάσει μερικές αίθουσες για συνέδρια, αλλά όλες οι τις φορές οι προσφορές απορρίφθηκαν.
Τελικά, υπήρχε μια αίθουσα στο χώρο του λιμανιού της Θεσσαλονίκης. Συμφώνησαν στην τιμή και στη διάρκεια και εστάλησαν προσκλήσεις προς τους δημοσιογράφους.

Δυστυχώς, είναι προφανές ότι, τον ιδιοκτήτη της αίθουσας επισκέφθηκαν ορισμένες υπηρεσίες και τον ενημέρωσαν ότι δεν ήταν σωστή η επιχειρηματική κίνησή του να βοηθήσει τους «Σκοπιανούς» (έκφραση και εισαγωγικά στο πρωτότυπο) του Ουράνιου Τόξου, σημειώνει το σλαβικό δημοσίευμα.

--
               


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr