Ιταλικό κατασκοπευτικό πλοίο θα πάει στη Μαύρη Θάλασσα


Ιούνιος 3, 2014.

Το κατασκοπευτικό πλοίο του Ιταλικού Ναυτικού Electra (Ηλέκτρα) θα αντικαταστήσει το γαλλικό πλοίο υποκλοπών , Dupuy de Lome, στη Μαύρη Θάλασσα.


Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο πλοία του NATO, το ταχύπλοο σκάφος του Ναυτικού των ΗΠΑ, Vella Gulf και η γαλλική φρεγάτα Surcouf.

Το κατασκοπευτικό Electra με πλοίαρχο τον Albert Maffeis, θα είναι στη Μαύρη Θάλασσα από τις 15 Ιουνίου, αντικαθιστώντας το γαλλικό κατασκοπευτικό Dupuy de Lome, το οποίος βγήκε από τα Στενά του Βοσπόρου στις 29 Μαΐου.

Επί του ιταλικού πλοίου υπάρχουν τα πιο σύγχρονα μηχανήματα κατασκοπείας, όπως περισσότερα από 30 ηλεκτρονικά συστήματα συλλογής πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένης μιας αυτόνομης σόναρ μέχρι 1000 μέτρα βάθος.

Το έργο του πλοίου είναι η κατασκοπεία των αμυντικών δομών της Ρωσικής Ομοσπονδίας και των ομοσπονδιακών δυνάμεων στο Ντόνετσκ και στο Λούγκανσκ, σημειώνει το ιταλικό δημοσίευμα.

--
               


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr