Σκόπια: Αλλαγή του επικεφαλής στο Γραφείο του NATO


Ο επικεφαλής του Γραφείου του NATO στα Σκόπια, Βούλγαρος αξιωματικός, Αλεξαντάρ Αλεξαντρόφ,(α) απονέμει αναμνηστική πλακέτα στον επικεφαλής του Στρατού των Σκοπίων, Γκοράνσο Κοτέσκι.

Ιούνιος 24, 2014.

Τους εκπροσώπους του Στρατού, συμπεριλαμβανομένου του επικεφαλής Γκοράνσο Κοτέσκι, ευχαρίστησε σήμερα σε μια τελετή ο επικεφαλής του Γραφείου του NATO στα Σκόπια,  ο Βούλγαρος  Συνταγματάρχης, Αλεξαντάρ Αλεξαντρόφ.

Στην ομιλία του ο συνταγματάρχης Αλεξαντρόφ ευχαρίστησε  τους εκπροσώπους του Στρατού των Σκοπίων, για τη συνεργασία και την ανιδιοτελή και εξαιρετική προσφορά τους κατά τη διάρκεια της θητείας του ως επικεφαλής του Γραφείου του NATO στο νοτιοσλαβικό κράτος.

Σύμφωνα με τον Αλεξαντρόφ, ο Κοτέσκι τα τελευταία χρόνια συνέβαλε σημαντικά στη βελτίωση της επικοινωνίας με τη Συμμαχία, τονίζοντας την υποστήριξη του  στην υλοποίηση πολλών έργων που η σημασία τους δεν είναι μόνο για το στρατό αλλά για την Άμυνας εν γένει.

Κατά την τελετή παράδοσης- παραλαβής του Γραφείου του NATO, ο Αλεξαντρόφ παραδίδοντας στον νέο επικεφαλής του Γραφείου του NATO στα Σκόπια, τον Βούλγαρο Σμήναρχο,  Ρούμεν Ράντεφ.

--
               


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr