Ουκρανικός Στρατός: Οι αυτονομιστές κατέρριψαν δύο ουκρανικά μαχητικά




Ιούλιος 23, 2014.
«Ένοπλοι στην ανατολική Ουκρανία κατέρριψαν δύο ουκρανικά μαχητικά αεροσκάφη» ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων «Ίντερφαξ Ουκρανίας»,επικαλούμενο δήλωση του  Ουκρανού αξιωματικού, Αλεξέι Ντμιτρασκόφσκι.


«Έχουμε πληροφορίες για δύο μαχητικά αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν, αναζητούμε διευκρινίσεις για τις συνθήκες της συντριβής», είπε ο ίδιος την Τετάρτη.

Επιπλέον, το Υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας ανέφερε ότι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δύο πιλότοι των πολεμικών αεροσκαφών εκτινάχθηκαν από το αεροσκάφος.

«Κατά πάσα πιθανότητα βρίσκονται επί του εδάφους, σε μια περιοχή που ελέγχεται από μέλη των παράνομων ένοπλων ομάδων (αυτονομιστές)», πρόσθεσε.

Προηγουμένως βάσει πληροφορικών από το Ντονέτσκ- συνεχίζει το ίδιο πρακτορείο- η περιοχή επλήγη  από τα δύο ουκρανικά πολεμικά και μάλιστα το κέντρο της πόλης.

«Ο πιλότος του ενός από τα επιθετικά αεροσκάφη εκτινάχθηκε κοντά στο Σνέζνογκο- Снежного. Ο πιλότος του άλλου Su-25, σύμφωνα με πληροφορίες, χτυπήθηκε βορειότερα», είπαν οι εκπρόσωποι της «Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ»- ДНР, σημειώνει το δημοσίευμα.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr