Οι ΗΠΑ δεν εκδίδουν θεωρήσεις σε ιμάμηδες του Κοσσυφοπεδίου




Shefqet Krasniqi :«Μετά τον Αλλάχ, οι Αμερικανοί μας έφεραν την ελευθερία»

Αύγουστος 4, 2014.

Ο Ιμάμης του Μεγάλου Τζαμιού στην Πρίστινα, Σεφκέτ Κράσνικι, δεν μπορεί να πιστέψει ότι η αμερικανική πρεσβεία έχει απαγορεύσει την έκδοση θεωρήσεων σε αυτόν και σε δύο άλλους ιμάμηδες του Κοσσυφοπεδίου, τον Ιρφάν Σαλιχού και τον Ενές Ράμα.


«Το πληροφορήθηκα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ούτε ένα μήνυμα δεν έλαβα, ένα τηλεφώνημα. Ίσως θα μπορούσε να είναι παραπλάνηση από τα μέσα ενημέρωσης- υλικό προς κατανάλωση», δήλωσε ο Κράσνικι σε ερώτηση  του Ίντεξ ον Λάιν.

Ο ίδιος θα τονίσει ότι υποστηρίζει και εξυμνεί τον αμερικανικό λαό για  τη στάση του προς το Κοσσυφοπέδιο, προσθέτοντας ότι οι Αμερικανοί αντιμετωπίζονται πάντα με σεβασμό μέσα από τους λόγους του,  της Παρασκευής.

«Αρκετές φορές έχω δηλώσει ότι ο Αλλάχ μας έφερε την ελευθερία και μετά οι Αμερικανοί και όσο για τις θρησκευτικές ελευθερίες έχω λάβει ως παράδειγμα την Αμερική», δήλωσε ο Ιμάμης, ο οποίος ισχυρίσθηκε ότι η αμερικανική δημοκρατία δεν μπορεί να του έχει θέσει περιορισμούς στις μετακινήσεις του.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr