Μεγάλη διαδήλωση- συναυλία στη Μόσχα- «Πούτιν, δράση τώρα»




Αύγουστος 2, 2014.

Μεγάλη διαδήλωση πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα από  χιλιάδες ακτιβιστές που ζήτησαν από τον πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας να «αναλάβει δράση» στην Ουκρανία, με την αποστολή ειρηνευτικών δυνάμεων για να δοθεί τέλος στην αιματοχυσία στο ανατολικό μέρος της πρώην σοβιετικής χώρας.


Σύμφωνα με το ρουμανικό πρακτορείο, Mediafax, στη διαδήλωση που έγινε στη ρωσική πρωτεύουσα συμμετείχαν και πολλοί αυτονομιστές που προέρχονταν από τη «Δημοκρατία του Ντονέτσκ» της περιοχής Ντονμπάς της ανατολικής Ουκρανίας, που είχαν μαζί και τις συζύγους τους.



«Η Ρωσία πρέπει να στείλει ειρηνευτικά στρατεύματα για την προστασία του πληθυσμού της Νέας Ρωσίας, ενάντια στον πόλεμο», δήλωσε ο  61χρονος Κωνσταντίν Κρούλοφ, διαχειριστής  ιστοσελίδας των Ρώσων εθνικιστών, αναφερόμενος στην Ντονμπάς.

«Οι Αμερικάνοι στρατηγοί είναι τώρα στην Ουκρανία και εξοπλίζουν τον ουκρανικό στρατό. Δεν καταλαβαίνω γιατί η Ρωσία δεν κάνει το ίδιο στους Ρώσους αυτονομιστές στην Ντονμπάς», δήλωσε στο AFP, όπως σημειώνει το ρουμανικό πρακτορείο (φώτο κάτω).


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr