Νέα Ρωσία: Έκκληση για βοήθεια στην πολιτοφυλακή




Αύγουστος 8, 2014.

«Σήμερα, η πολιτοφυλακή κάτω από τις διαταγές  του Στρέλκοβ Ιγκόρ Ιβάνοβιτς, της «Δημοκρατίας του Ντονέτσκ», βρίσκεται  σε μια κρίσιμη κατάσταση, για την προμήθεια τροφίμων στους στρατιώτες, για στολές και εξοπλισμό. Πως μπορούν να πολεμήσουν χωρίς φαγητό και χωρίς τσιγάρα, όταν ο στρατός πηγαίνει στο μέτωπο κουρελιασμένος;» γράφει, χαρακτηριστικά, το ειδησεογραφικό πρακτορείο των 


αυτονομιστών της Νέας Ρωσίας (ανατολική Ουκρανία).

«Δεν είναι μυστικό», συνεχίζει, « ότι από τη στιγμή που ο λαός της Ντονμπάς ξεσηκώθηκε αυθόρμητα κατά της χούντας του Κιέβου, σε μεγάλο βαθμό υποστηρίζονταν από προσφορές που στέλνονταν από τα ανθρωπιστικά κανάλια της Ρωσίας.

Χιλιάδες απλοί άνθρωποι έστελναν τις αποταμιεύσεις τους, ρούχα, τρόφιμα, προκειμένου να βοηθήσουν την πολιτοφυλακή στη Νέα Ρωσία. Η βοήθεια από αυτούς ήταν πολύ σημαντική. Αλλά με την είσοδο στην πολιτοφυλακή  ανδρών από τη Σλάβιανσκ, η κατάσταση έχει αλλάξει!

Πρώτον. 

Το σύνολο της Ντονμπάς υπέστη και εξακολουθεί να υπόκειται σε συνεχή απάνθρωπη, βάρβαρη βομβιστική επίθεση από τον ουκρανικό στρατό!

Καταστράφηκαν δεκάδες οικισμοί, εκατοντάδες σπίτια, δεκάδες εταιρίες! Πάνω από μισό εκατομμύριο άνθρωποι έμεινα άστεγοι στη Νέα Ρωσία και δεν έχουν τα προς το ζην. 

Πολλοί αναγκάσθηκαν να εγκαταλείψουν τις πόλεις τους, την πατρίδα τους και να καταφύγουν στη Ρωσία, η οποία, επίσημα, δεν έχει την ικανότητα να βοηθήσει την πολιτοφυλακή. Μόνη ελπίδα παραμένει η βοήθεια από τους πολίτες της Ρωσίας.

Δεύτερον.

Από τις ημέρες που η πολιτοφυλακή  ενισχύθηκε από τους πολιτοφύλακες της Σλάβιανσκ οι απαιτήσεις για τη συντήρηση του στρατού είναι μεγάλες.

Τώρα κάτω από την εντολή του Ιγκόρ Στρέλκοφ (Стрелков, Игорь Иванович) βρίσκονται περίπου 10.000 μαχητές και αυτοί πρέπει να τραφούν, να έχουν νερό, ένδυση, υπόδηση, να έχουν φροντίδα στους τραυματίες. Όλα αυτά απαιτούν πολλά χρήματα!

Είμαστε αποφασισμένοι να αντισταθούμε και το χειμώνα. Πρέπει να προετοιμασθούμε για το χειμώνα. Η πολιτοφυλακή χρειάζεται χειμωνιάτικα ρούχα και παπούτσια!

...

«Θυμηθείτε, πως στο Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο, ο λαός μας, οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας έδωσαν τις τελευταίες αποταμιεύσεις τους για να βοηθήσουν τον Κόκκινο Στρατό!

»Τίποτε δεν έχει αλλάξει από τότε! Από εμάς και εσάς εξαρτάται η νίκη του στρατού της Νέας Ρωσίας. Και το σύνθημα του πολέμου εξακολουθεί να είναι σήμερα επίκαιρο.
»Τα πάντα για το μέτωπο! Όλα για τη νίκη

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr