Κριμαία: Η εταιρεία ‘Hilton’ θα κατασκευάσει πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα



Οκτώβριος 13, 2014.

Η παγκόσμια αλυσίδα ξενοδοχείων ‘Hilton’ εξετάζει την κατασκευή μια νέας μονάδας στην χερσόνησο της Κριμαίας,  που τον περασμένο Μάρτιο εντάχθηκε στη Ρωσική Ομοσπονδία.


Αυτό ανακοινώθηκε από τον διευθυντή της επιχειρηματικής ανάπτυξης στη Ρωσία και την  Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών, Βλαντίμιρ Ιλίτσεφ, όπως σημειώνει σχετικά ιστοσελίδα της Κριμαίας.

«Η Κριμαία είναι μια νέα περιοχή. Είμαστε έτοιμοι για αυτήν την επένδυση, περιμένουμε μόνο την περάτωση των νομικών διαδικαστικών  ενεργειών. Υπάρχουν και άλλες πόλεις στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας που είναι πρόθυμες να επεκταθούν στην τουριστική αγορά. Είναι σημαντικό ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τα ξενοδοχεία ‘Hilton’ για αυτόν τον τομέα στην Κριμαία», είπε ο Ιλίτσεφ.

«Η Ρωσία αποτελεί μια στρατηγική αγορά για τα ‘Hilton’, συμμετέχουν στην ανάπτυξη της Ρωσίας, φέτος άνοιξαν πέντε ξενοδοχεία εδώ, και μόνο ένα από αυτά στη Μόσχα, τα άλλα στις περιφέρειες», είπε διευθυντής  της επιχειρηματικής ανάπτυξης της Ρωσίας.

Σημειώνεται ότι η Hilton Worldwide- είναι μια αμερικανική εταιρεία που κατέχει και διαχειρίζεται  δίκτυο ξενοδοχείων και θέρετρων. Διαχειρίζεται το διεθνές δίκτυο της Hilton Hotels & Resorts. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1919 από τον Conrad Hilton.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr