Ο Τσίπρας δεν έχει ακόμη προγραμματίσει επίσκεψη στα Σκόπια




Από ό, τι γνωρίζω, δεν υπάρχει προγραμματισμένη επίσκεψη του ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ στα Σκόπια, δήλωσε στο σλαβο-σκοπιανό πρακτορείο ειδήσεων η Δανάη Μπαντογιάννη, εκπρόσωπος του Τσίπρα για τα ξένα ΜΜΕ

Νοέμβριος 4, 2014.

Η σλαβική ειδησεογραφική πύλη των Σκοπίων, Λοκάλνο,  αναφέρεται σε δημοσίευμα για επικείμενη επίσκεψη του ηγέτη του ελληνικού κόμματος ΣΥΡΙΖΑ στα Σκόπια.


Με τον υπέρτιτλο της  επισημαίνει ότι δεν έχει προγραμματισθεί ακόμη τέτοια επίσκεψη.
Η ελληνική εφημερίδα ‘Παραπολιτικά’», γράφει το δημοσίευμα, «δημοσίευσε ότι προκειμένου να αποδείξει ότι τα εθνικά θέματα θα είναι υψηλά στην ημερήσια διάταξη της επόμενης κυβέρνησης στην Ελλάδα, ο αρχηγός του  ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας,  σχεδιάζει επίσκεψη στο νοτιοσλαβικό κράτος- FYROM.

Σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας, η επίσκεψη αυτή , έχει, ήδη, αρχίσει να οργανώνεται με σκοπό να τονίσει τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ στο όνομα του γειτονικού κράτους.

«Στόχος είναι να συζητήσουν τις προοπτικές της επιθετικότητας προς τη χώρας μας, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα προς το συντηρητικό και πατριωτικό ακροατήριο», σημειώνει η ελληνική εφημερίδα.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr