Νότια Σερβία: Υποδέχθηκαν τον Έντι Ράμα στο Πρέσεβο με ζητωκραυγές






Νοέμβριος 11, 2014.

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, έγινε σήμερα δεκτός στην πόλη Πρέσεβο της νότιας Σερβίας, με επευφημίες από  τους πολίτες της πόλης, όπως αναφέρει το σερβικό πρακτορείο ειδήσεων Τανγιούγκ.


Οι πολίτες του Πρέσεβο που γέμισαν την πλατεία της πόλης υποδέχθηκαν τον Αλβανό πρωθυποργό με αλβανικές σημαίες και δυνατή μουσική, και σε όλη την πόλη είχαν τοποθετηθεί  αφίσες με φωτογραφία του Ράμα, που έγραφε «Καλώς ήλθατε πρωθυπουργέ».

Η επίσκεψη του Έντι Ράμα στο Πρέσεβο άρχισε από το Δήμο, όπου το δημοτικό συμβούλιο συνεδρίασε εκτάκτως προκειμένου να τον ανακηρύξουν ως επίτιμο πολίτη.


Στη συνέχεια, ο ίδιος απευθύνθηκε στους πολίτες μπροστά από το κτήριο του πολιτισμού και στη συνέχεια συναντήθηκε με επιχειρηματίες από το Πρέσεβο.

Στο κτήριο του Δήμου του Πρέσεβο, ύψωσαν την εθνική σημαία της Σερβίας και της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς η πλατεία μπροστά από το δήμο δεν είχε άλλα εθνικά σύμβολα.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr