Ρωσία: Να παράγουμε περισσότερα και να καταναλώνουμε εγχώρια προϊόντα





«Πρέπει να μάθουμε να παράγουμε περισσότερα και να καταναλώνουμε εγχώρια», γράφει το Ρέγκνουμ




Νοέμβριος 29, 2014.

Σε συνέντευξή του στο πρόγραμμα ‘Βέστι’ του Σαββάτου στο κανάλι «Ρωσία 1»,  ο πρώτος αναπληρωτής πρωθυπουργός Ιγκόρ Σουβάλοφ, δήλωσε ότι η εφαρμογή του σχεδίου των εισαγωγών στη Ρωσία (κυρώσεις κατά της Ρωσίας) δεν θα επηρεασθούν από τις πτώσεις των  διεθνών τιμών του πετρελαίου και τις συνέπειες που θα έχει στις διακυμάνσεις στο ρούβλι.


«Μία από τις βασικές υποχρεώσεις της κυβέρνησης, είναι να αρχίσει να εφαρμόζει ένα σχέδιο για την υποκατάσταση των εισαγωγών», δήλωσε ο Σουβάλοφ.

«Πρέπει να συνεργασθούμε αρμονικά και να βοηθήσουμε τις περιφέρειες, πολλά θα εξαρτηθούν από τους περιφερειακούς ηγέτες, μπορούμε να επιλύσουμε το πρόβλημα της υποκατάστασης των εισαγωγών.

Σύμφωνα με τον Σουβάλοφ, το κύριο πρόβλημα των Ρώσων  καταναλωτών είναι ότι « πρέπει να μάθουν  να παράγουν όσο είναι δυνατόν περισσότερα υλικά και να καταναλώνουν, κυρίως, τα εγχώρια προϊόντα», γράφει το ρωσικο πρακτορείο Ρέγκνουμ.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr