Αμερικανός πρέσβης στα Σκόπια: Μια μέρα θα έχετε Αλβανό πρόεδρο


Δεκέμβριος 5, 2014.

«Είμαι βέβαιος ότι μια μέρα πρόεδρος της χώρας σας θα είναι Αλβανός», είπε ο Αμερικανός πρέσβης στα Σκόπια, Paul Wohlers σε συνέντευξή του σε αλβανικό κανάλι των Σκοπίων: «ένα καλό παράδειγμα είναι ο Μπαράκ Ομπάμα», όπως χαρακτηριστικά είπε.


«Η ιδέα των αλλαγών στο πολιτικό σύστημα είναι σίγουρα σημαντική,  και πιστεύω ότι ένας καλός πρόεδρος της χώρας σας, μέσα στην εικοσαετία που πέρασε ήταν ο Μπόρις Τραϊκόφσκι. Όπως, επίσης, πιστεύω ότι μια μέρα πρόεδρος των Σκοπίων θα είναι ένας Αλβανός», είπε ο Αμερικανός πρέσβης σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα στη χώρα.

Ο Wohlers τόνισε ότι για το καλό της χώρας θα πρέπει οι πολίτες του κράτους αυτού να συμμετέχουν στα πράγματα της πολιτικής για να γνωρίζουν τις πράξεις των πολιτικών. 

«Είναι βέβαιο, ότι πολιτικοί επιζητούν το καλό της χώρας, αλλά καλό είναι και οι πολίτες να ενδιαφέρονται περισσότερο για τα ζητήματα που απασχολούν τις κυβερνήσεις», είπε μεταξύ άλλων.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr