Βοηθός Έλληνα Ευρωβουλευτή απείλησε δημοσιογράφο του Νοτιοσλαβικού κράτους-FYROM




Δεκέμβριος 2, 2014.

Ο βοηθός Έλληνα Ευρωβουλευτή απείλησε δημοσιογράφο από το νοτιοσλαβικό κράτος των Σκοπίων, όπως δημοσιεύει το βουλγαρικό Φόκους, σε σχετική αναφορά από  το σκοπιανό  Νετ Πρες.


Το δημοσίευμα  αναφέρεται  στον Κωνσταντίνο Μποβιάτσο, βοηθό του ευρωβουλευτή  Γιώργου Επιτήδειου, από το ελληνικό κόμμα  «Χρυσή Αυγή».

Πριν από  την έναρξη της συνεδρίασης, στην οποία είχε προγραμματισθεί να μιλήσουν έξι υπουργοί Εξωτερικών, συμπεριλαμβανομένου και του ΥΠΕΞ  Σκοπίων, ο Μποβιάτσος  στράφηκε προς  του δημοσιογράφους υπενθυμίζοντάς τους ότι  δεν επιτρέπεται  να χρησιμοποιείται το όνομα Μακεδονία, και κάθε αναφορά για τα Σκόπια, υπάρχει μόνο το FYROM.

 Αυτό έκανε  έναν δημοσιογράφο να απαντήσει ότι  η «Δημοκρατία της Μακεδονίας» έχει το δικαίωμα να  χρησιμοποιεί το συνταγματικό της όνομα.

Τότε ο Μποβιάτσος είπε: «Θα δούμε πως θα λέγεται σύντομα, τώρα ισχύει μόνο το FYROM».

Στη συνέχεια στράφηκε προς τον ανταποκριτή  του πρακτορείου ειδήσεων  του νοτιοσλαβικού κράτους των Σκοπίων, Μπόρμπαν Νονκόβιτς λέγοντας τον: «Θα σε δω έξω από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο», και αυτό θεωρήθηκε ως απειλή, σημειώνει το δημοσίευμα.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr