Γκεοργκιέφσκι: Έγκλημα και προδοσία τα σερβικά προγράμματα στις τηλεοράσεις μας




Ιανουάριος 14, 2015.

Σκόπια.
Το κόμμα του Λιούμπτσο Γκεοργκιέφσκι, το VMRO NP, με ανακοίνωσή του που δημοσιεύεται στα μέσα ενημέρωσης του νοτιο-σλαβικού κράτους-FYROM,  καταγγέλλει τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια  της χώρας για προώθηση προγραμμάτων με σερβικό εθνικιστικό περιεχόμενο που στρέφεται εναντίον της  «μακεδονικής» ταυτότητας του σλαβικού πληθυσμού της χώρας...


Έτσι, το VMRO -Λαϊκό Κόμμα, στην ανακοίνωσή του σημειώνει ότι ανέλυσε τις πολιτικές, που ακολουθεί η κυβέρνηση στα εθνικά μέσα ενημέρωσης, καθ’ όλο το 2014 και ειδικότερα σε τέσσερα μεγάλα κανάλια που έχουν εθνική εμβέλεια και συμπέρανε ότι πρόκειται για ένα πνευματικό έγκλημα εναντίον του ιδίου του λαού.

Ο Γκεοργκιέφσκι που έχει εκφράσει δημόσια τη φιλο-βουλγαρική πολιτική του εναντιώνεται με την προώθηση των σερβικών προγραμμάτων: 

«Πως αλλιώς να ονομάσουμε  όταν εκατοντάδες φορές επαναλαμβάνεται ένα ντοκιμαντέρ για τη δόξα των Σέρβων στην ταινία των Βαλκανικών Πολέμων και του Α΄ Παγκόσμιου Πολέμου, στη σειρά που είναι αφιερωμένη  στον Νίκολα Πάσιτς, τον μεγάλο Σέρβο εθνικιστή και εχθρό μας που αρνούνταν την ύπαρξη «μακεδονικού» λαού και την ταυτότητά του, για προβολή, επίσης,  της σερβικής δυναστείας του Ομπρένοβιτς και του Καρατζόρτζεβιτς , τη σειρά  «στρατιωτική ακαδημία» που αναπολεί  την κατοχή μας από τον γιουγκοσλαβικό στρατό και ταινίες  σερβικές που είναι ντροπιαστικές για εμάς. Και όλα αυτά διανθίζονται εξαντλητικά με σερβική λαϊκή μουσική».

Η ανακοίνωση θα προσθέσει ότι ακόμη και την Πρωτοχρονιά  οι κάτοικοι των Σκοπίων, είδαν στις τηλεοράσεις τους προγράμματα που είχαν ετοιμασθεί με Σέρβους « για να επηρεάσουν τους πολίτες που έμειναν στα σπίτια τους  και έβλεπαν τηλεόραση».

Το κόμμα του Γκεοργκιέφσκι θα τονίσει ότι όλα αυτά θυμίζουν τα χρόνια του εικοστού αιώνα «όπου οι Σέρβοι ριζοσπάστες και  εθνικιστές και αργότερα οι Τσέτνικς της Σερβίας αρνούνταν και αρνούνται ανοικτά την ύπαρξη του «μακεδονικού» λαού», γράφει το VMRO-NP.

--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr