Σκόπια: Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις των τηλεφωνικών υποκλοπών




Νέα ενοχοποιητικά στοιχεία αποκαλύπτει το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα για την κυβέρνηση του VMRO-DPMNE


 Γράφει ο Vladislav Perunović – (wperunovic@gmail.com)


Φεβρουάριος 20, 2015.


Σκόπια.

Η σημερινή συνέντευξη  Τύπου, του προέδρου του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της FYROM-SDSM,  Ζόραν Ζάεφ, ακολουθώντας τη  μεθοδολογία της βαθμηδόν  ενημέρωσης του λαού, με ολοένα και περισσότερα  ενοχοποιητικά στοιχεία,  αναφέρεται  στην λογική της  σύνθλιψης των  πολιτικών αντιπάλων, από το  κυβερνών κόμμα VMRO-DPMNE , όπως καταγράφεται  σε τηλεφωνικές συνομιλίες μεταξύ κυβερνητικών και φιλοκυβερνητικών παραγόντων της δημόσιας ζωής στην πρώην γιουγκοσλαβική δημοκρατία- FYROM.


Στη συνέντευξη Τύπου παρουσιάσθηκαν, κυρίως, τηλεφωνικές συνομιλίες με περιεχόμενο που αφορούν, κατά το πλείστον, τη μυστηριώδη φιγούρα του επικεφαλής της Ασφάλειας και της Αντικατασκοπείας της FYROM (UBK), που είναι ο Σάσο Μιγιάλκοφ,  πρώτος εξάδελφος του πρωθυπουργού Νίκολα Γκρούεφσκι.

Παρουσιάστηκαν εγγραφές ήχου που αναφέρονται σε τηλεφωνήματα σχετικά με την τύχη του πρώην υπουργού Εσωτερικών Λιούμπε Μπόσκοβσκι (πριν ανέλθει στην εξουσία ο Γκρούεφσκι).

Οι τηλεφωνικές συνομιλίες έγιναν μεταξύ του Σάσο Μιγιάλκοφ και της σημερινής υπουργού Εσωτερικών, Γκορντάνα Γιανκουλόφσκα καθώς και με τον  φιλο-κυβερνητικό  συντάκτη ειδήσεων και δημοσιογράφο, Ντράγκαν Πάβλοβιτς- Λάτας.

Με τη χρήση χυδαίου φρασεολογίου  για την τύχη του Λιούμπε Μπόσκοφσκι, οι συνομιλητές  του Σάσο Μιγιάλκοφ, εξέφρασαν την κακόβουλη  χαρά τους, σχετικά με τη σύλληψη του.

Σκοπός και ιδέα των αποκαλύψεων του SDSM είναι να δημοσιοποιήσει το υλικό υποκλοπής των μαζικών παρακολουθήσεων στη χώρα από το Διεύθυνση Αντικατασκοπείας (UBK) , παρουσιάζοντας σταδιακά όλο το ενοχοποιητικό υλικό, σχετικά με τη μεταχείριση των πολιτικών αντιπάλων του VMRO-DPMNE.

Η τελευταία αποκάλυψη των παράνομων μαζικών παρακολουθήσεων  των επικοινωνιών των πολιτών από την UBK, εντάσσεται στο  σχεδιασμό του SDSM να παρουσιάσει  απτές αποδείξεις των ολοένα και πιο ενοχοποιητικών πράξεων, του- υποστηριζόμενου από κράτος- εγκλήματος,  σε κάθε επόμενη συνέντευξη Τύπου.

--


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr