Ζάεφ στο BBC: Τρεις εκλογικές αναμετρήσεις στη FYROM έγιναν με νοθεία




Μάρτιος 7, 2015.

Ο αρχηγός του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος της FYROM, Ζόραν Ζάεφ, έδωσε συνέντευξη στην βρετανική παγκόσμια υπηρεσία πληροφοριών του BBC σε απευθείας σύνδεση.


Αναφερόμενος στις μηνύσεις στις οποίες κατέθεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο οποίο είναι ο επικεφαλής, ο Ζάεφ τόνισε: 

«Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας,  από τη συλλογή του συνόλου των στοιχείων και των επιχειρημάτων, θα δείξουμε τι ακριβώς έχει συμβεί στις τρείς πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις στη χώρα, συμπεριλαμβανομένης των εκλογών του περασμένου έτους.

»Η παράνομη ψηφοφορία συνδέεται με πλαστές ταυτότητες ψηφοφόρων, με εξαγορά ψήφων, με εκβιασμούς και πιέσεις προς τους ψηφοφόρους και θα παρουσιασθούν τα πάντα.

»Αυτό που όλοι γνωρίζαμε και αισθανόμαστε, επιτέλους, θα επιβεβαιωθούν, με το τι ακριβώς συνέβη κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας στη μικρή χώρα μας», δήλωσε ο αρχηγός του SDSM, Ζόραν Ζάεφ,  για το BBC σε απευθείας μετάδοση, σημειώνει το δημοσίευμα ‘Άλμακος’, των Σκοπίων.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr