Ο Σλοβάκος ΥΠΕΞ ζητά αμερόληπτη έρευνα για το σκάνδαλο των υποκλοπών στα Σκόπια




Μάρτιος 17, 2015.

Η αλήθεια για τα γεγονότα  στο νοτιοσλαβικό κράτος- FYROM, πρέπει να αποκαλυφθεί. Η κατάσταση που επικρατεί, μπορεί να οδηγήσει σε αποσταθεροποίηση της χώρας, προειδοποίησε χθες ο Σλοβάκος υπουργός Εξωτερικών, Μίροσλαβ Λάιτσακ, σύμφωνα με το πρακτορείο «meta». Πρόσθεσε ότι είναι πολύ ανήσυχος για όλα αυτά τα οποία διαδραματίζονται  στη χώρα.


«Με μεγάλη ανησυχία παρακολουθούμε τις εξελίξεις, διότι οι ισχυρισμοί οι οποίοι παρουσιάζονται  από τον ηγέτη της αντιπολίτευσης είναι πολύ σοβαροί και επειδή τα Σκόπια είναι υποψήφια χώρα για την ΕΕ, θεωρώ ότι είναι ένα ζήτημα που πρέπει να συζητήσουν οι υπουργοί Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πρέπει να ανακαλύψουμε που είναι η αλήθεια. Είναι σημαντικό, όχι μόνο για εμάς αλλά και για τους πολίτες της FYROM. Απαιτείται μια αντικειμενική και αμερόληπτη έρευνα», δήλωσε ο Λάιτσακ.

Σύμφωνα με τον Σλοβάκο υπουργό Εξωτερικών Μίροσλαβ Λάιτσακ μια έρευνα θα ήταν ένας καλός τρόπος για να αποφευχθεί η αποσταθεροποίηση στη χώρα, γράφει το δημοσίευμα των Σκοπίων.

--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr