Σκόπια: Η αντιπολίτευση έχει καταγραφές τηλεφώνων του DUI




Μάρτιος 10, 2015.

Σκόπια.

Ο αρχηγός της Σοσιαλδημοκρατικής αντιπολίτευσης- SDSM, Ζόραν Ζάεφ, κατέχει αρχεία τηλεφωνικών συνδιαλέξεων των υψηλόβαθμων στελεχών του κυβερνώντος αλβανικού κόμματος στην FYROM, του DUI, (Δημοκρατική Ένωση για Ενσωμάτωση), οι οποίοι μιλούν με  Αλβανούς συναδέλφους τους στα Τίρανα και την Πρίστινα, όπως αναφέρει το βουλγαρικό πρακτορείο ‘Φόκους’ με πληροφορίες που έλαβε από το σκοπιανό ‘Κανάλ 77’.


Το δημοσίευμα σημειώνει ότι ο Ζόραν Ζάεφ, σε συνέντευξή του στον αλβανικό τηλεοπτικό σταθμό Top Channel, δήλωσε ότι οι Αλβανοί υπουργοί του DUI, έχουν υποκλαπεί  και οι συνομιλίες  που είχαν με συναδέλφους τους στα Τίρανα και την Πρίστινα, έχουν καταγραφεί.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης των Σκοπίων, δεν πρόκειται να δημοσιοποιήσει τις συνομιλίες αυτές γιατί, σύμφωνα με τον ίδιο,  κάτι τέτοιο είναι ανήθικο, επειδή οι συνομιλητές είναι υπουργοί άλλων χωρών.

--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr