Τα Οθωμανικά κοστούμια του Ερντογάν, πάλι στο προσκήνιο




Απρίλιος 10, 2015.

«Λίγους μήνες πριν, ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, είχε γίνει πρωτοσέλιδο, με τη συνοδεία του από στρατιώτες που ήταν ντυμένοι με ιστορικά κουστούμια. Τώρα,  η Αστυνομία φόρεσε παρόμοια ενδυμασία για να χαιρετήσει τον πρωθυπουργό, Ahmet Davutoğlu, κατά τη διάρκεια μιας γιορτής  για την 170η επέτειο της δημιουργίας της», γράφει το τούρκικο δημοσίευμα.


Τον Νταβούτογλου και τον αναπληρωτή πρωθυπουργός, Yalçın Akdoğan, υποδέχθηκαν οι αστυνομικοί ντυμένοι με κοστούμια της Οθωμανικής Εποχής, καθώς συνεχίζεται  η νέα τάση με τα «κοστουμοπαιχνίδια» που ξεκίνησε ο πρόεδρος Ερντογάν,  στο νέο μέγαρο.

Μάλιστα, ο Yalçın Akdoğan, δημοσίευσε φωτογραφία σε κοινωνικό δίκτυο στην οποία φαίνονται οι αστυνομικοί ντυμένοι με ρούχα οθωμανικής εποχής γύρω από αυτόν και σημειώνει:

«Ελπίζω ότι  η Υπηρεσία Ασφαλείας μας, που προέρχεται από μια λαμπρή παράδοση, θα γιορτάσει πολλές περισσότερες επετείους. Είθε ο Αλλάχ να τους προστατεύει».

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr