Σκόπια: «Μην σκεφθείτε να συλλάβετε τον Ζάεφ, θα χυθεί αίμα!»




Απρίλιος 5, 2015.

«Η κυβέρνηση μέσω των μαύρων σεναρίων, σχεδιάζει να αποσταθεροποιήσει τη χώρα. Μετά τις δημοσιεύσεις των υποκλαπέντων τηλεφωνικών συνομιλιών από τον αρχηγό της αντιπολίτευσης, Ζόραν  Ζάεφ, άρχισε να απειλεί ότι θα τον συλλάβει. Σας συνιστούμε να μην το πράξετε», είπε ενώπιον χιλιάδων πολιτών στα Σκόπια, ο Άνγκελοφ Στογιάντσε, πρόεδρος του κόμματος «Αξιοπρέπειa» σε ειρηνική  διαδήλωση που οργανώθηκε μπροστά από το μέγαρο της κρατικής ραδιοτηλεόρασης.
 




Ο αρχηγός της «Αξιοπρέπειας» ανακοίνωσε ότι το Σαββατοκύριακο του Πάσχα, μετά από μια πορεία, θα ζητήσει δια μέσου του λαού, ελεύθερα και δημοκρατικά, να παραιτηθεί η κυβέρνηση.

Ο Άγκελοφ επανέλαβε κατά την ομιλία του ότι χορηγεί ένα εκατομμύριο ευρώ σε όποιον δημόσιο κατήγορο (εισαγγελέα) εκδώσει ένταλμα σύλληψης για τον ηγέτη του κόμματος του VMRO-DPMNE και πρωθυπουργό  Νίκολα Γκρούεφσκι.

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, μπροστά από το ραδιοτηλεοπτικό μέγαρο, ήταν πολλές οικογένειες με τα παιδιά τους, ηθοποιοί, πολιτικοί, επιχειρηματίες που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το μουσικό  πρόγραμμα που ακολούθησε, όπως σημειώνεται από το PlusInfo.


--


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr